sâmbătă, 21 mai 2016

Ce software folositi pentru designul de albume?


Ce software folositi pentru designul de albume?

 


   Exista multe programe software in care iti poti crea albumul, Photoshop, Lightroom si alte programele mai cunoscute sau nu pe piata, dar tu pe care il folosesti? Care iti simplifica munca, care te face sa iti petreci mai mult timp cu familia? Care iti da satisfacita ca ai facut ceva perfect si ai facut in cateva minute?
   Asa cum apare si in imaginea de mai sus, eu folosesc Fundy Designer, un program minunat pe care il recomand din tot sufletul si care va va usura munca din toate punctele de vedere. Creezi albumul in cateva minute (chiar si mai putin) si poti face altceva, poti sta cu familia sau poti sa pleci la fotografiat sau chiar sa treci la albumul urmator. 
   Recunosc faptul ca atunci cand mi-a fost prezentat la un workshop de catre fotograful Marian Sterea am fost un pic reticent, dar dupa ce am inceput sa il folosesc, nu as mai folosi alt program vreodata.
   Prin acest articol vreau sa ajut si pe altii sa ia o decizie buna in viata si sa fac un efort (daca vrea sa il faca si daca este un efort - nu stiu acest lucru) si macar sa incerce acest program. Este un program testat si folosit de foarta multa lume, iar toti sunt super multumiti de puteriile acestuia.
   Nu am nimic de castigat prin faptul ca fac reclama unui produs, fiecare cumpara si foloseste ce vrea.
   Iar ca si idee: se poate cumpara in doi (asta pentru a putea reduce costurile) si folosi in acelasi timp de catre acestia.

Va doresc numai bine si spor la crearea albumelor

   Cu respect, 
   Cristian Cinta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu